top of page
20230615_173036 (1).jpg

Tell your visitors your story. Add catchy text to describe what you do, and what you have to offer. The right words can inspire and intrigue your audience, so they’re ready to take acЗа витражите не са просто работа, а призвание. Във Витражъ държим да направим всичко възможно, за да сбъдем интериорните мечти и желания на клиентите си. Ако се свържете с нас, ние с удоволствие ще ви помогнем да изберете най-подходящия дизайн, който да отговаря на желаниета и финансите ви. Тук работим с висококачествни български и италиански стъкла, които предлагаме в широка гама. Разполагаме както с класически стъкла в различни цветове, така и с по-луксозни такива (на прием стъкла Мурано, идващи от не безизвестния остров Мурано в Италия, прочут по целия свят точно с уникалните си стъкла).tion on your site. To start telling your story, double click or click Edit Text.

20230615_173025.jpg
Орнаменти от витражна композиция в близък план_

Какво да очаквам?

 При поръчка на витраж от нас вие получвате не просто продукт, който да запълни място в дома ви, а произведение на изкуството създадено с много любов, прецизност и желание. Зад гърба си имаме многогодишен опит, който ни позволява да предлагаме на клиентите си високо качество на изработка, оригинален дизайн и перфектно обслужване.

Glass rosette

Как да поръчам и какво ме очаква?

Стъпка 1 : Свържете с нас по телефон или на е-mail.

Стъпка 2: След кратка консултация по телефона или e-mail има 2 варианта. Единия е да си уговорим среща в нашия Showroom, ако сте от София, а втория е дa движим проекта изцяло дистанционно(нещо,  което е напълно възможно и в много случаи доста по-удобно. Ние ценимм вреето на клиентите си, за това не бихме задължили никой да отделя от него, след като професионализма и опита ни позволяват да завършим проекта без лична предварителна среща в шоурум.)

Стъпка 3: Договаряне на цени и рзмери. Цената на един витраж се определя от големината, сложността и материалите.Това е момента, в който постигаме съгласие относно всичко това с нашия клиент.Обсъждаме размера, клиенът споделя своите идеи и решаваме........Тук е момента да подчертаем, че е напълно нормално да нямате никаква идея какво точно искате да бъде изобразено на вашия витраж. Това не е никакъв проблем, защото ние имаме опит в изграждането на дизайн от 0 и ще ви предложим най-добрия възможен вариант според мястото, на което ще бъде инсталиран витража, интериорът, който го обгражда и вкуса на клиента.

Това е и моментът, в който киента оставя 50% капаро. Знаем, че това може да прозчуви като твърде могог за някой хора, но нека имаме предиви, че всеки витраж се изготвя индивидуално за всеки клиент, според неговите размери и желание и при една евентуална некоректност от страна на клиента, загубите ни за големи ,защото нито можем да върнем изгубеното време, нито е възможно препродаването на друг клиент. Надяваме се на разбиране от ваша страна в това отношение.

Стъпка 4: Замерване. В зависимост от проекта, може да се наложи замерване на място. Ние идваме във вашия дом и взимаме нужните ни мерки.

Стъпка 5: Представяне на витражен проект. Това е момента, в който изпращаме на клиента проект на хартия, който той да удобри.След постигае на взаимно съгласие, започваме работа по създаването на самия витраж.

Стъпка 6: Изпращане на снимки на витражът преди да бъде споен, за да види клиентът избрът на светове и стъкла и при необходимст да се направи корекция.

Стъпка 7: След 2 до 8 седмици вашия витраж е готов и чака своя монтаж.На този етап вие само трябва да определите подходящ ден и час, в който вашия витраж да дойде в дома ви

Стъпка 8: Монтаж и заплащане на останалата част от цената.

Стъпка 9: Удоволствието от новата Ви придобивка.

  • White Facebook Icon

ВитражЪ

 

bottom of page